HUN777
Aktuális programok
Jelentkezés
Elérhetőség
Nordic Walking
Túrák
Botok
Egyesületi fórum
Beszámolók
Időjárás
Főoldal  I  Elérhetőség
Mottónk, filozófiánk  I  Csapatunk  I  Elérhetőség
Mottónk, filozófiánk


 
„Az igazat érteni, a szépet érezni, a jót gyakorolni kell!”

Vágjon bele, aki valóban akarja a változást, az ugyanis nagy valószínűséggel bekövetkezik. A változás kulcsa mindig a mi kezünkben van!
 

A marasztaló nyugalom, a jellegzetes szubalpin levegő, a csodálatos erdők és a kiránduló utak sokasága lehetővé teszi a rendszeres mozgás jótékony hatásának megismerését és megszeretését.

Nem titok, hogy a sporttársak motiválásában nem csak az inspiratív, emberbarát környezet, hanem az összetartó, családias, sportos légkör kialakítása is fontos volt. Büszkék vagyunk, hogy nálunk működik az
„egy mindenkiért – mindenki egyért” elv. Ez nagy rugalmasságot biztosít, a sporttársaknak pedig erőt ad, hogy a tulajdonosok közvetlenül is részt vesznek a napi munkában, az edzéseken.

A mi munkánk napi szinten is tartogat sikereket, talán ebben rejlik a szépsége.
Nagyon jó látni, megélni, hogy a ránk bízott sporttársak megerősödnek, önbizalmat nyernek, és rájuk, életükre, egészségükre jótékony hatással vannak az edzések.

MAIN4WARD ::: Professional Webdesign Inweb Informatika     © 2009-2015 HUN777 Szabadidősport Közhasznú Egyesület  I  Elérhetőség  I  Jogi nyilatkozat